Vëllezër por që kanë luajtur ose luajnë për kombëtare të ndryshme (Foto)

5 Korrik, 2018 408 Pa Komente

Nga vëllezërit Xhaka te vëllezërit Pogba. Nga Boateng te Alcantara. Vëllezër por që luajnë për kombëtare të ndryshme. Disa kanë qenë dhe kundërshtarë në fushë