Rregullorja e Lojes

 • Rezultati Final Live (RFL): Parashikimi i kahut të rezultatit të një ndeshjeje (1, X, 2), brenda kohës së rregullt prej 90′ minutash. Fitore e ekipit pritës (1), barazim (X), fitore e ekipit udhëtues (2).
 • Rezultati i Pjesës së Parë Live (RP1L): Parashikimi i kahut të rezultatit në përfundim të pjesës së parë të një ndeshjeje.
 • Shënon Golin e Radhës (SG1,2,3,…): Duhet të parashikoni se cila skuadër shënon golin e radhës gjatë ndeshjes. Autogoli konsiderohet si goli i skuadrës kundërshtare. Shënon golin e radhës skuadra pritëse (1), nuk shënohet gol tjetër  gjatë ndeshjes (X), shënon golin e radhës skuadra udhëtuese (2).
 • Godet Kornen e Radhës (Ko1,2,3,…): Duhet të parashikoni se cila skuadër do të godasë kornen e radhës. Godet kornen e radhës skuadra pritëse (1), nuk goditet korne tjetër  gjatë ndeshjes (X), godet kornen e radhës skuadra udhëtuese (2). Nësë një korne akordohet nga arbitri i ndeshjes dhe ajo nuk shkelmohet, ajo do të konsiderohet e pavlefshme.
 • Merr Kartonin e Radhës (MKR1,2,3…) : Duhet të parashikoni se cila skuadër do të marrë kartonin e radhës. Merr kartonin e radhës skuadra pritëse (1), nuk merret karton tjetër gjatë ndeshjes (X), merr kartonin e radhës skuadra udhëtuese (2). Kartoni i dhënë është i vlefshëm vetëm gjatë zhvillimit të lojës si dhe vetëm për sportistët që janë në fushën e lojës në momentin e akordimit të tij. (Nuk vlen kartoni i dhënë gjatë pushimit dhe pas përfundimit të ndeshjes si dhe për pjesën tjetër të stafit që ndodhen në pankinë apo tribunë gjatë zhvillimit të ndeshjes). Në rast se kartoni i parë merret nga të dy skuadrat njëkohësisht atëherë kartoni i parë do i njihet skuadrës, futbollistin e së cilës arbitri ndëshkon të parin.
 • Lartë/Poshtë Gola Live (L/P L 1.5, 2.5, 3.5,…): Duhet të parashikoni nëse numri i përgjithshëm i golave do të jetë më i madh ose më i vogël se numri i dhënë në momentin e vënies së bastit.
 • Lartë/Poshtë Kartona Live (L/PV/K L 3.5, 5.5, 7.5,…): Duhet të parashikoni nëse numri i përgjithshëm i kartonave do të jetë më i madh ose më i vogel se numri i dhënë në momentin e vënies së bastit. Kartoni i dhënë është i vlefshëm vetëm gjatë zhvillimit të lojës si dhe vetëm për sportistët që janë në fushën e lojës në momentin e akordimit të tij. (Nuk vlen kartoni i dhënë gjatë pushimit dhe pas përfundimit të ndeshjes si dhe për pjesën tjetër të stafit që ndodhën në pankinë apo tribune gjatë zhvillimit të ndeshjes). Në rast se kartoni i parë merret nga të dy skuadrat njëkohësisht atëherë kartoni i parë do i njihet skuadrës, futbollistin e së cilës arbitri ndëshkon të parin.
 • Lartë/Poshtë Korne Live (L/PKR L 3.5, 5.5, 8.5,…): Duhet të parashikoni nëse numri i përgjithshëm i korneve do të jetë më i madh ose më i vogël se numri i dhënë në momentin e vënies së bastit. Nëse një korne akordohet nga arbitri i ndeshjes dhe ajo nuk shkelmohet, ajo do të konsiderohet e pavlefshme.
 • Rezultati i Kohës Shtesë Live (Koha Shtesë): Parashikimi i kahut të rezultatit të një ndeshje në përfundim vetëm të  kohës shtesë prej 30 minutash.
 • Lartë/Poshtë Gola Koha Shtesë (L/P GSH 1.5, 2.5, 3.5,…): Duhet të parashikoni nëse numri i përgjithshëm i golave të shënuar vetëm gjatë kohës shtesë prej 30 minutash do të jetë më i madh ose më i vogel se numri i dhënë në momentin e vënies së bastit.
 • Fiton Turneun Skuadra Live (FTSL): Duhet parashikoni fituesin e turneut në fjalë (marrësin e kupës nëse ka një të tillë), kjo në rastet e një ndeshje finale.
 • Kualifikohet: Duhet parashikoni se cila nga skuadrat do të kualifikohet në raundin tjeter të turneut në fjalë. Kjo në rastet e një faze skualifikimi.
 • Fiton Setin Live (FS1, 2, 3, …L): Duhet të parashikoni se cili tenist ose teniste do të fitojë setin e rradhës.
 • Rezultati final (RF): Parashikimi i kahut te rezultatit te nje ndeshjeje (1,X,2) ne perfundim te kohes se rregullt te saj prej 90 minutash. Fitore e pritesit (1), Barazim (X), Fitore e udhetuesit (2)
 • (Sistme) (bast i shumefishte): Menyre e shkurter per te vendosur me shume se nje parashikim per nje apo disa ndeshje.
 • Dopio Shans (DSH): Mundesi e dyfishte per te parashikuar rezultatin e nje ndeshjeje (1X ,12 , X2)
 • Rezultati i sakte (RS): Parashikimi i rezultatit te sakte te nje ndeshjeje. (1-0, 1-1 , 1-2 , 3-1 , 2-1 , 2-3, 3-0, …etj.)
 • Rezultati i pjeses se pare (RP1): Parashikimi i kahut te rezultatit ne perfundim te pjeses se pare te nje ndeshjeje. Fitore e pritesit (1) Barazim (X) fitore e udhetuesit (2).
 • Rezultati i pjeses se dyte (RP2): Parashikimi i kahut te rezultatit vetem per pjesen e dyte te nje ndeshjeje. Fitore e pritesit (1) Barazim (X) fitore e udhetuesit (2). Pjesa e dyte fillon me rezultatin 0-0 pavaresisht rezultatit te pjeses se pare te saj. SHEMBULL: RP1 (2-1), RF (3-3), atehere RP2=RF-RP1 (3-3)-(2-1)=1-2.
 • Pjese e pare/Rezultat final (45’/90′): Parashikimi njekohesisht i rezultatit te pjeses se pare dhe atij perfundimtar. (1/1 , 1/X , 1/2 , X/1 , X/X , X/2 , 2/1 , 2/X , 2/2).
 • Sasia e golave ne pjesen e pare (SGP1): Sasia e golave te shenuar gjate pjeses se pare te ndeshjes. (1+ , 2+ etj)
 • Sasia e golave perfundimtare (SGP): Sasia e golave qe do te shenohen gjate zhvillimit te kohes se rregullt prej 90′ pavaresisht se cila skuader i shenon ato.
 • Lart/poshte gola (L/P Gola): Duhet te parashikoni nese ne nje ndeshje numri i pergjithshem i golave do te jete me i madh ose me i vogel se numri i dhene.
 • Ben gol i pari lojtari (BGP): Fitues konsiderohet lojtari qe shenon golin e pare te ndeshjes. Ne rast se lojtari nuk perfshihet ne skuader, ose hyn ne loje mbas shenimit te golit te pare, bastet perkatese konsiderohen te pavlefshme. Ne rast se goli i pare i ndeshjes eshte autogol, atehere lojtari qe shenon golin e dyte do te konsiderohet si shenuesi i “pare”. Ne rast se nje autogol eshte goli i vetem i ndeshjes, atehere bastet qe do te paguhen do te jene bastet per parashikimin “nuk ka asnje golashenues”.
 • Shenon e para skuadra (SHP): Duhet te parashikoni se cila skuader kalon e para ne avantazh (1,X,2). Kur nuk shenohet asnje gol gjate ndeshjes fitues konsiderohet parashikimi “X”.
 • Ben gol ose jo (BGJ): Nenkupton parashikimin nese nje skuader shenon apo jo gjate ndeshjes, pavaresisht nese shenon apo jo skuadra tjeter.
 • Sasia e korneve (L/P Korne): Numri i goditjeve nga kendi qe do te shkelmohen gjate zhvillimit te kohes se rregullt prej 90′ do jete me i madh apo me i vogel se nje numer i dhene. Nese nje korne akordohet nga arbitri i ndeshjes dhe ajo nuk shkelmohet, ajo do te konsiderohet e pavlefshme.
 • Sasia e kartonave (L/P Kartona): Numri kartonave (verdhe/kuq) qe do jepen gjate zhvillimit te kohes se rregullt prej 90′ do jete me i madh apo me i vogel se nje numer i dhene. Kartoni i dhene eshte i vlefshem vetem gjate zhvillimit te lojes si dhe vetem per sportistet qe jane ne fushen e lojes ne momentin e akordimit te tij. (Nuk vlen kartoni i dhene gjate pushimit dhe pas perfundimit te ndeshjes si dhe per pjesen tjeter te stafit qe ndodhen ne pankine apo tribune gjate zhvillimit te ndeshjes). Ne rastin e kartonit te dyte te verdhe brenda nje ndeshje dhe rrjedhimisht shoqerimi i tij me karton te kuq, do njihet si nje karton i vetem ( verdhe-verdhe/kuq=2 kartona).
 • Kombinuar: Nenkupton parashikimin brenda te njejtes bilete te me shume se 1 lloji loje. Nuk mund te vendoset me teper se nje parashikim (loje) per te njejten ndeshje. Numri i parashikimeve ne nje bilete duhet qe detyrimish te plotesoje ne total numrin e minimumit te percaktuar per cdo loje.
 • Handikap (H): Nenkupton gol qe i shtohet artificialisht njeres prej skuadrave para fillimit te ndeshjes per te vleresuar fituesin ne fund te ndeshjes. Ne kete loje zbatohet nje vlere negative per skuadren favorite qe e nis ndeshjen artificialisht me nje numer golash ne disfavor te saj. Shembull:
  • H=1 Nenkupton fillimin e ndeshjes me rezultatin 0-1 (kushti para fillimit te ndeshjes / kushti artificial) / Nese Rezultati Final (RF) i ndeshjes eshte 2-1 atehere: (2-1) RF + (0-1) R Fill.=(2-2) RP
  • H=-1 Nenkupton fillimin e ndeshjes me rezultatin 1-0 (kushti para fillimit te ndeshjes / kushti artificial) Neqoftese Rezultati Final (RF) i ndeshjes eshte (2-1) atehere: (2-1) RF+(1-0)R.Fill = (3-1) RP pra shenja perfundimtare e takimit eshte “1” se ciles i pergjigjet nje koeficient i caktuar ne skedine.

  Pra shenja e parashikimit eshte “X” te ciles i pergjigjet nje koeficient i caktuar ne skedine. (3-1) RF + (0-1) R Fill = 3-2 RP
  Pra shenja e parashikimit eshte “1” te ciles i pergjigjet nje koeficient i caktuar ne skedine.

 • Gol/Jo Gol (GJG): Parashikimi quhet “GOL” kur shenojne te dyja skuadrat dhe “JO GOL” kur te pakten njera nga skuadrat nuk shenon gol gjate kohes se rregullt te nje ndeshjeje. GOL : Te dyja skuadrat shenojne te pakten nje gol (rezultati 1-1,1-2,2-2 etj). JO GOL: Nje nga skuadrat ose te dyja nuk shenojne gol(0-0, 0-1, 2-0, 6-0).
 • Lart/Poshte kampionat (L/P K): Duhet te parashikoni ne se numri i pergjithshem i golave do te jete me i madh ose me i vogel se numri i dhene. Kjo loje shoqerohet me shpjegime te tjera ne skedine. Ne rast se nje ndeshje e kampionatit anullohet kesaj ndeshje i njihen automatikisht 2 (dy) gola, ne rast se anullohen dy ndeshje atehere i parashikimi per kete loje (kampionat) do te njihet me kuote 1.
 • Maerr kartonin e pare (verdhe/kuq) (MKP): Duhet te parashikoni se cila nga te dyja skuadrat do te kete futbollistin e pare qe do te marre karton te verdhe apo te kuq. Kartoni i dhene eshte i vlefshem vetem gjate zhvillimit te lojes si dhe vetem per sportistet qe jane ne fushen e lojes ne momentin e akordimit te tij. (Nuk vlen kartoni i dhene gjate pushimit dhe pas perfundimit te ndeshjes si dhe per pjesen tjeter te stafit qe ndodhen ne pankine apo tribune gjate zhvillimit te ndeshjes). Ne rast se kartoni i pare merret nga te dy skuadrat njekohesisht atehere kartoni i pare do i njihet skuadres, futbollistin e se ciles arbitri ndeshkon te parin.
 • Tek/Cift (T/C): Parashikimi nese numri i golave te shenuar ne nje ndeshje eshte numer tek apo cift. Rezultati 0-0 konsiderohet cift.
 • Godet kornen e pare (GKP): Duhet te parashikoni se cila skuader do te godase kornen e pare te ndeshjes. Nese nje korne akordohet nga arbitri i ndeshjes dhe ajo nuk shkelmohet, ajo do te konsiderohet e pavlefshme.
 • Gjuan topin e pare (GJTP): Duhet te parashikoni se cila skuader do te shkelmoje e para topin.
 • Shenusi i golit te pare + rezultati i sakte: Duhet te parashikoni njekohesisht se cili futbollist do te shenoje golin e pare te ndeshjes si dhe rezultatin e sakte te saj.
 • Ka gol/Nuk ka gol (KG/NKG): Parashikimi i momentit te shenimit te golit te pare sipas periodave te paracaktuara nga kompania. (PSH: Shenohet gol 0-29′. Duhet te parashikohet nese ka gol apo jo deri ne minuten e 29-te. Minuta e 30-te e lojes fillon ne momentin kur kronometri shenon 29’01”).
 • Gjuan penalltine e pare (GJP1): Parashikimi se ciles skuader do ti jepet penalltia e pare (1,X,2). Penalltia e pritesit (1), Nuk ka penallti (X), Penaltia e udhetuesit (2).
 • Fitore per fitore (F/F) (barazimi ndahet): Parashikim qe i referohet lojes (RF) por qe permban vetem dy kahe (1-fitore e vendasit , 2-fitore e udhetuesit). Ne rast barazimi (X) lojtarit i kthehen parate e vendosura ne bilete.
 • Gola me shume skuadra (GMS): Parashikim se cila nga dy skuadrat do te shenoje me shume gola brenda kohes se rregullt te nje ndeshjeje (90′).Golat e pesuar nuk vlejne.
 • Gola me shume pjesa (GMP P1/P2): Parashikim se ne cilen nga pjeset e nje ndeshjeje (te pare / te dyte, apo njesoj ) do te shenohen me shume gola.
 • Fituesi(ja) e grupit (FG): Duhet te parashikoni se cila nga skuadrat do te jete fituesja e grupit ne te cilin gjendet.
 • Fiton turneun shteti (FTSH): Duhet te parashikoni se cili shtet, (skuader perfaqesuese e shtetit) do te jete fituesi i turneut ose kampionatit qe merr pjese.
 • Fiton turneun kontinenti (FTK): Duhet te parashikoni se nga cili kontinent do te jete skuadra fituese e turneut ose kampionatit qe merr pjese.
 • Fiton turneun skuadra (FTS): Duhet te parashikoni se cila nga skuadrat do te jete fituesja e turneut ose kampionatit qe merr pjese.
 • Skuadra qe kualifikohet SK): Duhet te parashikoni se cila nga skuadrat do te kualifikohet per ne raundin pasardhes.

Handikap aziatik i thjeshte

 • 0 (fitore per fitore)
  • Fitoni ne rast se skuadra e zgjedhur prej jush fiton ndeshjen.
  • Ne rast barazimi (diferenca e golave 0), lojtarit i kthehet shuma qe ka vene ne bilete.
 • 0.5 (fal barazimin)
  • Nese zgjidhni skuadren me (qe fal) Handikap – Fitoni ne rast se skuadra fiton ndeshjen.
  • Nese zgjidhni skuadren pa (qe merr) Handikap – Fitoni ne rast se skuadra fiton ndeshjen ose barazon
 • 1 (goli ndahet)
  • Nese zgjidhni skuadren me (qe fal) Handikap – Fitoni ne rast se skuadra fiton ndeshjen me diference dy ose me shume golash.
  • Ne rast se fiton me nje gol diference, ju kthehet shuma e vene ne bilete.
  • Nese zgjidhni skuadren pa (qe merr) Handikap – Fitoni ne rast se skuadra fiton ndeshjen ose barazon.
  • Ne rast se humbet me nje gol diference, ju kthehet shuma e vene ne bilete.
 • 1.5 (fal golin)
  • Nese zgjidhni skuadren me (qe fal) Handikap – Fitoni ne rast se skuadra fiton ndeshjen me diference dy ose me shume golash.
  • Nese zgjidhni skuadren pa (qe merr) Handikap – Fitoni ne rast se skuadra fiton ndeshjen, barazon ose humbet me nje gol diference.
 • 2 (2 ndahen)
  • Nese zgjidhni skuadren me (qe fal) Handikap – Fitoni ne rast se skuadra fiton ndeshjen me diference tre ose me shume gola.
  • Ne rast se fiton me dy gola diference, ju kthehet shuma e vene ne bilete.
  • Nese zgjidhni skuadren pa (qe merr) Handikap – Fitoni ne rast se skuadra fiton ndeshjen ose barazon ose humbet me nje gol diference.
  • Ne rast se humbet me dy gola diference, ju kthehet shuma e vene ne bilete.
 • 2.5 (fal 2 gola)
  • Nese zgjidhni skuadren me (qe fal) Handikap – Fitoni ne rast se skuadra fiton ndeshjen me diference tre ose me shume gola.
  • Nese zgjidhni skuadren pa (qe merr) Handikap – Fitoni ne rast se skuadra fiton ndeshjen, barazon ose humbet me diference me te vogel se tre gola.

Handikap aziatik i dyfishte

 • 0.25 (ose ndryshe 0 dhe 0.5) fitore/barazim
  • Ne kete rast kemi te bejme me 2 baste:
   • fitore per fitore (0:0)
   • fal barazimin (0:0.5)
  • Nese zgjidhni skuadren me (qe fal) Handikap – Fitoni ne rast se skuadra fiton ndeshjen me diference nje ose me shume gola. Ne rast barazimi humbisni 50% te shumes se vene. Ne rast se skuadra humbet ndeshjen humbisni komplet shumen e vene.
  • Nese zgjidhni skuadren pa (qe merr) Handikap – Fitoni ne rast se skuadra fiton ndeshjen. Ne rast barazimi fitoni prodhimin e gjysmes se shumes qe keni vene me kuoten perkatese fituese te ndeshjes per bastin fal barazimin, nderkohe qe per bastin fitore per fitore ju kthehet mbrapsht gjysma tjeter e shumes se vene (P. sh. ne rast se shuma e vene ne bast eshte 10 L dhe koeficenti 1.80, atehere shumezohet 5X1.60 = 8 leke-per bastin fal barazimin. Per bastin fitore per fitore kthehet mbrapsht shuma prej 5 leke. Totali qe merr lojtari ne kete rast eshte 8+5=13 leke. Fitimi neto 3 leke).
 • 0.75 (ose ndryshe 0.5 dhe 1) (fal barazimin/1 gol ndahet)
  • Ne kete rast kemi te bejme me 2 baste:
   • fal barazimin (0:0.5)
   • goli ndahet (0:1)
  • Nese zgjidhni skuadren me (qe fal) Handikap – Fitoni ne rast se skuadra fiton ndeshjen me diference dy ose me shume gola. Ne rast se fiton me nje gol diference, atehere fitoni prodhimin e gjysmes se shumes qe keni vene me kuoten perkatese fituese te ndeshjes per bastin fal barazimin, nderkohe qe per bastin 1 gol ndahet ju kthehet mbrapsht gjysma tjeter e shumes se vene. (Psh: ne rast se shuma e vene ne bast eshte 10 L dhe koeficenti 1.60, atehere shumezohet 5X1.60 = 8 leke-per bastin fal barazimin. Per bastin 1 gol ndahet ju kthehet mbrapsht shuma prej 5 leke. Totali qe merr lojtari ne kete rast eshte 8+5=13 leke. Fitimi neto 3 leke).
  • Nese zgjidhni skuadren pa (qe merr) Handikap – Fitoni ne rast se skuadra fiton ndeshjen ose barazon. Ne rast se humbet me nje gol diference, atehere humbisni 50% te shumes se vene ne bilete. Nese humbet me diference 2 ose me shume gola humbet komplet shumen e vene.
 • 1.25 (ose ndryshe 1 dhe 1.5) (1 gol ndahet/ fal golin)
  • Ne kete rast kemi te bejme me 2 baste:
   • goli ndahet (0:1)
   • fal golin (0:1.5)
  • Nese zgjidhni skuadren me (qe fal) Handikap – Fitoni ne rast se skuadra fiton ndeshjen me diference dy ose me shume gola. Ne rast se fiton me nje gol atehere humbisni 50% te shumes se vene ne bilete.
  • Nese zgjidhni skuadren pa (qe merr) Handikap – Fitoni ne rast se skuadra fiton ndeshjen ose barazon. Ne rast se humbet me nje gol diference, atehere fitoni prodhimin e gjysmes se shumes qe keni vene me kuoten perkatese fituese te ndeshjes per bastin fal golin, nderkohe qe per bastin 1 gol ndahet ju kthehet mbrapsht gjysma tjeter e shumes se vene.(Psh: ne rast se shuma e vene ne bast eshte 10 L dhe koeficenti 1.60, atehere shumezohet 5X1.60 = 8 leke per bastin fal golin. Per bastin 1 gol ndahet ju kthehet mbrapsht shuma prej 5 leke. Totali qe merr lojtari ne kete rast eshte 8+5=13 leke. Fitimi neto 3 leke).
 • 1.75 (ose ndryshe 1.5 dhe 2) (fal gol/ 2 ndahet)
  • Ne kete rast kemi te bejme me 2 baste:
   • fal golin (0:1.5)
   • dy ndahet (0:2)
  • Nese zgjidhni skuadren me (qe fal) Handikap – Fitoni ne rast se skuadra fiton ndeshjen me diference tre ose me shume gola. Ne rast se fiton me dy gola diference, atehere fitoni prodhimin e gjysmes se shumes qe keni vene me kuoten perkatese fituese te ndeshjes per bastin fal golin, nderkohe qe per bastin 2 gola ndahen ju kthehet mbrapsht gjysma tjeter e shumes se vene. (Psh: ne rast se shuma e vene ne bast eshte 10 L dhe koeficenti 1.60, atehere shumezohet 5X1.60 = 8 leke per bastin fal golin. Per bastin 2 gola ndahen ju kthehet mbrapsht shuma prej 5 leke. Totali qe merr lojtari ne kete rast eshte 8+5=13 leke. Fitimi neto 3 leke).
  • Nese zgjidhni skuadren pa (qe merr) Handikap – Fitoni ne rast se skuadra fiton, barazon ose humbet ndeshjen me nje gol diference. Ne rast se humbet me dy gola diference atehere humbisni 50% te shumes se vene ne bilete. Nese humbet me diference 3 ose me shume gola humbet komplet shumen e vene.

Nje parashikim afatgjate ju jep rastin te parashikoni fituesin e nje turneu, kampionati, ose gare vrapimi, kur ngjarja do te ndodhe ne te ardhmen.

Llojet e lojrave

 • Fituesi (RF) Duhet te parashikoni fituesin e lojes.
 • Rezultati i sakte Duhet te parashikoni rezultatin e sakte te ndeshjes.
 • Lart poshte (L/P T) Parashikimi nese numri i pergjithshem i “game” (loje) do te jete me i madh ose me i vogel se nje numer i dhene.
 • Handikap (HT GAME) Numer i caktuar lojesh (game) qe i shtohet artificialisht numrit te lojeve (game) qe fitohen nga ky lojtar ne nje ndeshje.
 • Handikap (HT SET) Numer i caktuar setesh qe i shtohet artificialisht numrit te seteve qe fitohet nga ky lojtar ne nje ndeshje.

Rregullat kryesore dhe kushtet specifike te pjesemarrjes ne loje

 • Kur nje takim nuk zhvillohet per shkak te terheqjes se nje konkurrenti, para fillimit te gares, gara nuk do te kete vlere. Takimi do te llogaritet me kuote 1.
 • Neqoftese, njeri nga konkurentet terhiqet, pas fillimit te takimit, kundershtari i tij do te njihet si fitues dhe bileta e vene do te llogaritet me koeficientin e lojtarit te shpallur fitues per lojen RF, nderkohe qe te gjitha llojet e tjera te basteve do te vleresohen me kuote 1 (per kete ndeshje).
 • Ne rast se nje ndeshje shtyhet ose nderpritet pasi ka filluar, bastet e vena do te vazhdojne te quhen te vlefshme, vetem nese ndeshja fillon ose rifillon brenda 12 oreve nga orari i shpallur ne skedine apo nga orari i nderprerjes se takimit kur ai kishte filluar me pare.
 • Ne nje bilete nuk mund te luhen dy ose me shume parashikime per te njejtin ekip, skuader apo sportist. Ne rast te kundert kjo bilete do njihet e pavlefshme nga ana e kompanise.

Parashikime afatgjata

 • Nje parashikim afatgjate ju jep rastin te parashikoni fituesin e nje turneu, kampionati, ose gare vrapimi, kur ngjarja do te ndodhe ne te ardhmen.

Skuadra qe do te fitoje kampionatin do te jete fituesja, pavaresisht nga menyra se si shpallet ajo, (ndeshje skualifikimi (play off), kohe shtese, gol i arte, hedhje shorti etj). Ne rast se skuadra e zgjedhur terhiqet, nuk permbush kushtet ose humbet te drejten e gares, te gjitha bastet konsiderohen te humbura.

Llojet e lojrave

 • Rezultat final 1-2 (RF) Parashikimi se cila skuader do te fitoje ndeshjen duke perfshire dhe kohen shtese.
 • Rezultat final 1X2 (RF)Parashikimi si do te perfundoje ndeshja vetem ne kohen e rregullt, perjashto Overtime.
 • HandikapSasi pikesh qe i shtohet artificialisht njeres prej skuadrave para fillimit te ndeshjes per te vleresuar fituesin ne fund te ndeshjes .Ne kete variant zbatohet nje vlere negative per skuadren me te mire e cila e nis ndeshjen artificialisht me nje numer pikesh ne disfavor te saj duke perfshire dhe kohen shtese.
 • Lart PoshteParashikimi nese numri i pergjithshem i pikeve do te jete me i madh ose me i vogel se nje numer i dhene duke perfshire dhe kohen shtese.

Rregullat kryesore dhe kushtet specifike te pjesemarrjes ne loje

 • Te gjitha bastet do te jene te vlefshme per te gjithe kohen e lojes (koha e rregullt + koha shtese).
 • Ne rastet kur nje ndeshje perfundon barazim (X), te gjitha bastet (lojerat) do njihen me kuote “1”, per kete ndeshje me perjashtim te rastit RF 1X2.
 • Ne rast se nje ndeshje shtyhet ose nderpritet pasi ka filluar, bastet e vena do te quhen te vlefshme, nese ndeshja nuk fillon ose rifillon brenda 12 oreve nga orari i shpallur ne skedine apo nga orari i nderprerjes se takimit kur ai kishte filluar me pare.
 • Ne nje bilete nuk mund te luhen dy ose me shume parashikime per te njejtin ekip, skuader apo sportist. Ne rast te kundert kjo bilete do njihet e pavlefshme nga ana e kompanise.

KUJDES! Ndeshjet e NBA luhen ne fushen e skuadres se dyte ne cift

Parashikime afatgjata

 • Nje parashikim afatgjate ju jep rastin te parashikoni fituesin e nje turneu, kampionati, ose gare vrapimi, kur ngjarja do te ndodhe ne te ardhmen.

Llojet e lojrave

 • Fiton garen piloti (FG) Duhet te parashikoni se cili pilot do te jete fitues i gares.
 • Fiton garen skuadra (FG): Duhet te parashikoni cila skuader (skuderi) do te jete fitues i gares.
 • Ngjitet ne podium: Duhet te parashikoni nese piloti i zgjedhur renditet ne nje nga tre vendet e para.
 • Rezultate koke me koke (RKK): Duhet te parashikoni se cili nga dy pilotet e dhene do te renditet me mire se piloti tjeter. Ne lojen “Koke me Koke” quhet fitues ai, qe renditet me mire ne klasifikim. Ne rastin, kur te dy pilotet nuk e perfundojne garen do te jete fitues ai pilot, qe ben me shume xhiro. Ne rast se pilotet perfundojne garen me te njejten numer xhirosh, gara ndermjet tyre do te konsiderohet e pavlefshme dhe do te behet llogaritja me kuote 1 . Ne rast se nje nga pilotet nuk renditet ne nisjen e gares , gara ndermjet tyre do te konsiderohet e pavlefshme dhe do te behet llogaritja me kuote 1.
 • Pole position (FG): Ju duhet te parashikoni nese piloti do te jete ne pole position Ne garen “Pole Position”, fitues del ai qe ka realizuar kohen me te shpejte ne perfundim te provave zyrtare. Skualifikimi i mundshem, i mevonshem nuk do te cenoje ne bastet e vena. Ne rast se nje nga pilotet nuk merr pjese ne gare parashikimi do te konsiderohet i pavlefshem dhe do te llogaritet me kuote 1.
 • Gjashte te paret: Parashikimi nese piloti do te renditet ne nje prej gjashte vendeve te para.
 • Fiton kampionatin: Parashikimi se cili nga pilotet do shpallet fitues i kampionatit ne fund te tij.
 • Klasifikohet/nuk klasifikohet: Parashikimi nese piloti do te klasifikohet apo jo ne klasifikimin zyrtar qe shpallet pas gares. Nje pilot klasifikohet nese ai arrin te kryeje jo me pak se 90% te xhirove te kryera nga piloti fitues.

Rregullat kryesore dhe kushtet specifike te pjesemarrjes ne loje

 • Ne rastin e nderprerjes te gares kur jane zhvilluar 3/4, e saj dhe shpallet nje fitues nga organet kompetente (dmth njohja e gares), te gjitha bastet do te quhen te vlefshme dhe vleresimi i parashikimeve do te behet sipas klasifikimit ne momentin e pezullimit te gares.
 • Kur nje gare shtyhet dhe nuk fillon brenda 24 oresh te gjitha parashikimet do te konsiderohen te pavlefshme.
 • Cfaredo modifikimi i mevonshem qe do t’i behet rezultatit te nje gare nga organet kompetente per arsye disiplinore (penalltie etj), apo per ndonje arsye tjeter madhore te paparashikuar nuk do te kete asnje efekt ne perfundim te parashikimit.
 • Ne nje bilete nuk mund te luhen dy ose me shume parashikime per te njejtin ekip, skuader apo sportist. Ne rast te kundert kjo bilete do njihet e pavlefshme nga ana e kompanise.

Parashikime afatgjata

 • Nje parashikim afatgjate ju jep rastin te parashikoni fituesin e nje turneu, kampionati, ose gare vrapimi, kur ngjarja do te ndodhe ne te ardhmen.

Te gjitha bastet e vena para fillimit te ndeshjes do te konsiderohen me koeficent 1 nese ndeshja nuk perfundon.
Tipollogjia e Basteve per Baseball

 • Baste para fillimit te Eventit
  • Rezultat Final 1 – 2 Kush fiton ndeshjen perfshire kohen shtese
  • Kush fiton Innings e pare
  • Kush fiton me Handikap
  • Lart / Poshte me pike
  • Tek / Cift me pike
 • Baste LIVE gjate zhvillimit te EventitNe rast se gjate zhvillimit te saj ndeshja nderpritet ose shtyhet te gjitha bastet e vendosura LIVE do te konsiderohen me koeficent 1 nese Eventi mbi te cilin eshte vendosur Basti nuk ka ndodhur ose eshte ende I papercaktuar.
  • Rezultat Final 1 – 2. Kush prej dy ekipeve fiton ndeshjen
  • Rezultati I Innings te rradhes
  • Lart / Poshte me pike Innings I rradhes
  • Lart / Poshte me pike e gjithe ndeshja
  • Tek / Cift me pike

Te gjitha bastet e vena para fillimit te ndeshjes do te konsiderohen me koeficent 1 nese ndeshja nuk perfundon.

Tipollogjia e Basteve per Handboll

 • Baste para fillimit te Eventit
  • Rezultat Final 1 – X – 2 me tre zgjedhje
  • Kush fiton Pjesen e pare me tre zgjedhje 1-X-2
  • Kush fiton me Handikap te thjeshte ( 1.5 / 2.5 / 3.5 etj )
  • Lart / Poshte me gola
  • Tek / Cift me gola
 • Baste LIVE gjate zhvillimit te EventitNe rast se gjate zhvillimit te saj ndeshja nderpritet ose shtyhet te gjitha bastet e vendosura LIVE do te konsiderohen me koeficent 1 nese Eventi mbi te cilin eshte vendosur Basti nuk ka ndodhur ose eshte ende I papercaktuar.
  • Rezultat Final 1-X – 2. Kush prej dy ekipeve fiton ndeshjen me tre zgjedhje
  • Rezultati I pjeses se pare me tre zgjedhje
  • Rezultati I pjeses se Pare me Handikap te thjeshte
  • Lart / Poshte me gola Pjesa e pare
  • Lart / Poshte me gola pjesa e dyte
  • Tek / Cift me gola
  • Kush shenon golin e rradhes

Te gjitha Bastet konsiderohen me Koeficent 1 nese nje ndeshje nuk zhvillohet ose nderpritet per motive te ndryshme.

Tipollogjia e Basteve per Hokej

 • Bastet para fillimit te ndeshjes
  • Rezultat Final me tre zgjedhje 1 – X – 2 pa perfshire ketu Kohen Shtese dhe Penaltite
  • Rezultat Final me 2 zgjedhje 1 – 2, percaktohet nga fituesi ne fund te ndeshjes, perfshire ketu Kohen shtese dhe Penalltite
  • Lart / Poshte me gola Koha e rregullt
 • Bastet LiveNe rast se nje Event pezullohet ose nderpritet per motive te ndryshme te gjitha bastet e vendosura LIVE do te konsiderohen me Koeficent 1 nese eventi mbi te cilin eshte vendosur basti nuk ka ndodhur ose eshte ne zhvillim e siper. Te gjitha bastet e tjera LIVE ku eventi per te cilin eshte vendosur bast ka ndodhur do te quhen te vlefshme.
  • Rezultat Final me tre zgjedhje, pa perfshire Kohen shtese dhe Penalltite
  • Rezultat Final me dy zgjedhje, perfshi ketu kohen shtese dhe penalltite
  • Rezultati I Periodes me tre zgjedhje ( luhen 4 perioda nga 10 minuta secila )
  • Lart / Poshte me gola koha e rregullt
  • Lart / Poshte me gola perioda
  • Kush shenon golin e rradhes
  • Tek / Cift koha e rregullt

Te gjitha bastet e vena para fillimit te ndeshjes do te konsiderohen me koeficent 1 nese ndeshja nuk perfundon.

Tipollogjia e Basteve per Ping Pong

 • Baste para fillimit te Eventit
  • Reziltat Final 1 – 2. Kush prej dy ekipeve fiton ndeshjen
  • Kush fiton setin e pare
  • Lart / Poshte me pike Seti I Pare
  • Tek / Cift Seti I Pare
 • Baste LIVE gjate zhvillimit te Eventit.Ne rast se gjate zhvillimit te saj ndeshja nderpritet ose shtyhet te gjitha bastet e vendosura LIVE do te konsiderohen me koeficent 1 nese Eventi mbi te cilin eshte vendosur Basti nuk ka ndodhur ose eshte ende I papercaktuar.
  • Rezultat Final 1 – 2. Kush prej dy ekipeve fiton ndeshjen
  • Kush fiton setin e radhes
  • Lart / Poshte me pike Seti
  • Tek / Cift Seti

Bastet e ofruara per evenimentet Speciale jane:

 • Reality Show
 • Koeficente per fituesin e fiton kompeticionit
 • Koeficente per eleminimin e rradhes
 • Politike
 • Cila Parti fiton zgjedhjet
 • Cili kandidat fiton
 • Festivalet e Kenges ( Eurovizion / Festivali TVSH / The Voice )
 • Koeficente per fituesin e Cmimit te madh

Fiton Garen – Eshte rezultati ne kohen e prezantimit te podiumit qe merret parasysh, nese nuk ekziston nje ceremoni prezantimi, rezultatet do te percaktohen sipas rezultati zyrtar te organit drejtues perkates qe shfaqet pas fundit te eventit, pavaresisht nga cdo kundervenie, diskualifikimi ose ndryshimi te rezultatit.
Nese nje event eshte pezulluar ose shtyre, dhe nuk fillon perseri brenda 48 oresh nga ora zyrtare e caktuar, te gjitha bastet do konsiderohen me koeficent 1.
Nese kushtet e nje eventi (duke perfshire jo vetem ndryshim te vendit, shkurtimi i pjeseve ose raundeve te nje eventi, ndryshim te distances zyrtare te nje eventi specifik), jane ndryshuar nga ato qe fillimisht u dhane nga Organi Zyrtar Drejtues atehere te gjitha bastet do te jepen me koeficent 1. Per ngjarje Cross-Country dhe Biatloni, bastet do te anulohen nese distanca zyrtare (e dhene) ndryshohet, por do qendrojne nese distanca aktuale e kursit eshte e ndryshme. Per evente ski-jumping, rezultate do te qendrojne per tregje duke marre parasysh se nje raund u plotesua plotesisht.

Tipologjia e Basteve per Sportet Dimerore

Baste Jo Live

 • Koke ne Koke
 • Per bastet Koke ne Koke, cifti i konkurruesve duhet te marrin pjese ne konkurim qe bastet te jene te vlefshme.
 • Tregjet Koke ne Koke i referohen konkurruesve me pozicionin me te mire perfundimtar.
 • Nese njeri nga dy konkurruesit diskualifikohet ose terhiqet pasi ka filluar raundin konkurruesi tjeter do konsiderohet fituesi.
 • Nese nje nga cifti i konkurruesve diskualifikohet ose terhiqet pasi ka filluar ose para plotesimit te raundit te pare, ose pasi te dy konkurruesit jane kualifikuar per raundin tjeter, konkuerruesi tjeter konsiderohet fituesi.
 • Nese te dy konkurruesit diskualifikohen gjate raundeve te ndryshme, fituesi do jete ai qe ka progresuar me shume.

Te gjitha bastet e vena para fillimit te ndeshjes do te konsiderohen me koeficent 1 nese ndeshja nuk perfundon.

Tipollogjia e Basteve per Volejboll

 • Baste para fillimit te Eventit
  • Reziltat Final 1 – 2. Kush prej dy ekipeve fiton ndeshjen
  • Kush fiton setin e pare
  • Lart / Poshte me pike Seti I Pare
  • Tek / Cift Seti I Pare
  • Lart / Poshte me Sete
 • Baste LIVE gjate zhvillimit te EventitNe rast se gjate zhvillimit te saj ndeshja nderpritet ose shtyhet te gjitha bastet e vendosura LIVE do te konsiderohen me koeficent 1 nese Eventi mbi te cilin eshte vendosur Basti nuk ka ndodhur ose eshte ende I papercaktuar.
  • Rezultat Final 1 – 2. Kush prej dy ekipeve fiton ndeshjen
  • Kush fiton setin e radhes
  • Lart / Poshte me pike Seti
  • Tek / Cift Seti
  • Rezultat Final – Fituesi ne fund te ndeshjes me tre zgjedhje ( zgjedhjet 1-X-2 ). Fituesi percaktohet ne fund te ndeshjes (duke perfshire pushimin mes pjeseve) por pa llogaritur Kohen Shtese!

Nese nje ndeshje braktiset ne cdo kohe para se 32 minuta te jene luajtur nga 40 te kohes se rregullt, te gjitha bastet ne ate ndeshje do konsiderohen me koeficent 1 me perjashtim te rasteve kur eventi mbi te cilin eshte vendosur Bast ka ndodhur.

Tipollogjia e basteve te ofruara per Waterpol:

 • Baste para fillimit te Eventit
  • Handicap Aziatik
  • Shuma e golave ne kohe te rregullt ( perjashto Overtime dhe Penallti ) Tek/Cift.
  • Lart / Poshte me Gola vetem koha e rregullt ( perjashto Overtime dhe Penallti ).
  • Rezultati I Periudhen 1-X-2 ( luhen 4 cerekshe nga 10 minuta secila )
  • Rezultati HT 1-X- 2. Ne rastin e gjysmes se pare, rezultati percaktohet duke u bazuar ne shumen e rezultateve te Periudhes se Pare dhe Periudhes se Dyte.
 • Bastet LIVEBaste Live Rezultat Final
  • Handicap Aziatik
  • Shuma e golave ne Kohe te rregullt
  • Lart / Poshte me gola per Periudhe

Kujdes!
Per te gjitha lojerat qe do te ofrohen dhe nuk jane te perfshira ne kete rregullore, kompania eshte e detyruar te shpalle me ane te mjeteve te saj te informacionit (gazeta, website, etj), shpjegimet dhe rregullat perkatese.

Sondazh

Sorry, there are no polls available at the moment.

Promo