Regjistrohu tani Perfito 200 Lek Bonus

Regjistrohu tani Perfito 200 Lek Bonus

Regjistrohu Tani Perfito 200 Lek Bonus Si te perfitosh 200 lek Bonus 1- Hap nje llogari ne www.lottosport.com.al 2- Ngarkoni Karten id ne llogari 3- Na dergoni mesazh te brendeshem nga llogaria Me text ”Bonus 200 Lek” Kujdes : Karta e id duhet te jet e njejte me te dhenat e llogaris! Pa ngarkuar karten […]

Kalendar te boterorit Rusi 2018

Kalendar te boterorit Rusi 2018

Lajmerm! Lottosport po shperndan kalendar te boterorit Rusi 2018 Per te gjithe ato qe kan ose marin nje kalendar te tille me kod, per te perfituar bonusin duhet te veprojne sipas ketyre hapave. 1- Te hapin nje llogari neĀ www.lottosport.com.al 2- Te shkojne ne opsionin mesazh 3- Te shfletojne kalendarin dhe te dergojn kodin qe kan […]

Fito pike fito bonus

Fito pike fito bonus

Cfare eshte sistemi i Pikeve per Boterorin? Sistemi i Pikeve per Boterorin Rusi 2018 eshte Promocioni i rradhes ne Lottosport. Te gjithe klientet online Lottosport do te kene mundesi te perfitojne pike te vlefshme te cilat ne prag te Boterorit Rusi 2018 do te shnderrohen ne kredit. Ky kredit i cili do te kaloje ne […]