Fito pike fito bonus

Cfare eshte sistemi i Pikeve per Boterorin?

Sistemi i Pikeve per Boterorin Rusi 2018 eshte Promocioni i rradhes ne Lottosport. Te gjithe klientet online Lottosport do te kene mundesi te perfitojne pike te vlefshme te cilat ne prag te Boterorit Rusi 2018 do te shnderrohen ne kredit. Ky kredit i cili do te kaloje ne llogarine tuaj dhe do te mund te luhet nga perdoruesi sipas deshires ne baste Teke apo te Shumfishta Futbolli, Tenis, Basketboll etj.
Si funksionon Sistemi i Pikeve Lottosport? 
Per cdo shume qe ju luani, perfitoni pike per Boterorin Rusi 2018. Kompania Lottosport do te mbylle promocionin Pike per Boterorin me date 13 qershor 2018. Te gjithe lojtaret qe kane perfituar pike, do tu konvertohen ne kredit ne llogarine personale Lottosport, ne date 13 Qershor.
Si mund te lidhem me llogarine time tek Sistemi i Pikeve? 
 
Per te te pare Piket qe keni grumbulluar deri ne kete moment, mjafton te hyni ne llogarine tuaj online. Piket i shfaqen lojtarit  kreditit. Piket shtohen ne llogarine Lottosport dhe llogarine e userit cdo dite te hene ne mengjes.
Nese kryej rimbushje fitoj pike?
Jo, piket shtohen per cdo shume te luajtur.
unnamed
Si eshte formula e konvertimit te pikeve ne kredit?
Formula e konvertimit te pikeve perllogaritet sipas nje algoritmi te caktuar nga kompania lottosport. Kjo formule shperblen me teper lojtaret qe luajne me shume.
Kush mund te perfitoje nga Sistemi i Pikeve Lottosport? 
Te gjithe lojtaret aktuale dhe te rinj do te perfitojne nga sistemi i Pikeve kredit te vlefshem ne llogarite personale.
A mund te transferohen Piket? 
Jo. Piket jane personale dhe nuk mund te transferohen nga llogaria ne llogari. Edhe nese klienti ka llogari ne valuta te ndryshme, do te perfitoje Piket e perfituara nga secila llogari pa patur mundesine ti mbledhe te gjitha ne nje te vetme.
Kur mbaron Promocioni Fito Pike per Boterorin? 
Promocioni perfundon me date 9 qershor 2018
Jam nje klient i ekzistues, a perfitoj pike nga Promocioni Pike per Boterorin? 
Po ju perfitoni nga Promocioni Pike per Boterorin.
 
Kur mund ti terheq piket e perfituara? 
Piket e fituar do te transformohen automatikisht ne kredit ne llogarine tuaj personale me date 10 qershor 2018.
Luaj Online. Kliko Ketu lottosport.com.al
600x100

Ndeshjet me te luajtura

Koeficenti Total 1

Sondazh

Kush mendoni se fiton kapionatin Boteror Rusi 2018

View Results

Loading ... Loading ...