Fito 1.000 Lek

Parashiko: Rezultatin e sakte te ndeshjes dhe Lojtarin qe shenon gol.

 

real-madrid-vs-sevilla

Parashiko: Rezultatin e sakte te ndeshjes dhe Lojtarin qe shenon gol.‪#‎Fito‬ 1.000 lek ne llogarine tende ne Lottosport.
Fitues do shpallet komentuesi i pare qe jep parashikimin e sakte!

Ndeshja per promocion eshte:

E Marte 20:45 Real Madrid    vs   Sevilla

Shiko kuotat online: http://lottosport.com.al/
KUJDES: Per te marre pjese ne loje, aplikuesi duhet te plotesoje keto kushte:
1. Te jete Fans i faqes tone.
2. Ti beje LIKE postimit te promocionit.
3. Te jape parashikimin e sakte sipas rregullores.
4. Duke aplikuar ka pranuar rregulloren e meposhtme:


1. Aplikimi mbyllet para fillimit te ndeshjes (orari i sakte publikohet nga administratori i faqes) . Cdo koment apo korrigjim ( rieditim ) pas ketij momenti nuk do te merret ne konsiderate.
2. Parashikimet do te dergohen ne formen e komenteve poshte postit.
3. Lejohet 1 dhe vetem 1 koment per tu kualifikuar si Fitues, cdokush qe do te dergoje me shume se 1 koment do i merret per baze vetem komenti i pare (ne rastet kur jepen me shume se nje emer lojtari do te merret per baze vetem emri i pare).
4. Formati i Aplikimit ( komenti ) duhet te jete vetem rezultati i sakte dhe emri i lojtarit. SHEMBULL: 3-1, Gol Ronaldo.
5. Rezultati i ndeshjes 0-0 e ben te pavlefshem promocionin.
6. Nese Fituesi/Fituesit e ketij promocioni kane llogari aktive ne Lottosport, duhet ti njoftojne Administratoreve te faqes me Mesazh te brendeshem Emrin e Perdoruesit ne Lottosport.
Fituesi / Fituesit qe nuk kane llogari aktive do te ndihmohen nga stafi Lottosport per tu pajisur me nje Llogari nese deshirojne ku edhe do ti kalohet shuma e fituar.
7. Lottosport i jep te drejten vetes ne rast abuzimi te mos njohe fituesit Abuzues.
8. Lottosport i jep te drejten vetes te nderprese ne cdo moment Promocionin ne fjale, nepermjet nje njoftimi ne faqen e saj zyrtare.
9. Fituesit do te marrin cmimin e tyre brenda 48 oresh.
10. Aplikuesit duhet te jene mbi 21 vjec, cdo aplikim nen kete moshe nuk do te merret parasysh dhe nuk do te njihet.
11. Fituesit duhet te verifikojne llogarine e tyre ne lottosport dhe nuk lejohen me shume se nje fitues per te njejten llogari.
12. Pjesemarresit quhen te vlefshem nese ndodhen te lista e pjesemarresve qe postohet ne mbyllje te Promocionit.