Fito 10% Bonus mbi depoziten

Cdo depozite sot ne llogarine Online do te perfitoje 10% Bonus !

EURO2016 – Bonus 22 qershor

Oferta eshte e vlefshme vetem per daten 22 Qershor 2016.

Lottosport u jep mundësinë të gjithë Klientëve Web të saj, të rinj dhe aktualë, të përfitojnë nga Bonusi “EURO2016 – 22 qershor”.

Pas verifikimeve të kryera Shërbimi i Klientit do ju kreditojë në Llogarinë tuaj personale Bonusin brenda 24 orëve nga momenti i komunikimit të kodit.

Si të perfitoj Bonusin?

1 – Dergo me SMS Përdoruesin e llogarisë në Lottosport dhe shumen e depozituar, në numrin +355 684030006.

2 – Dërgo nga Llogaria personale e Lottosport me Mesazh të brendshëm shumen e depozituar.

Rregullorja:

1. Promocioni eshte i vlefshem VETEM per daten 22 qershor 2016.
2. Bonusi eshte i vlefshem vetem per nje rimbushje, rimbushjet pasardhese gjate dates 22 qershor nuk jane subjekt i Bonusit.
3. Nëse nje lojtar hap më shumë se 1 llogari për të përfituar në mënyrë të padrejtë nga Bonusi EURO2016, Lottosport i rezervon të drejtën vetes të fshijë të gjitha llogaritë abuzive të lojtarit duke e përjashtuar atë nga mundësia e lojes në Lottosport.
4. Lottosport i rezervon të drejtën vetes të mos i njohë lojtarit Bonusin në rast se vërteton se Lojtari ka përfituar të paktën 1 herë nga ky promocion.
5. Maksimumi i Bonusit eshte 10.000 Lek te reja.
6. Bonusi do të jepet në monedhën me të cilën është hapur Llogaria Juaj Personale .
7. Per te terhequr Bonusin duhet te qarkullohet shuma e depozituar minimalisht 3 here me koeficent mbi 1.85.
8. Promocioni eshte i vlefshem deri ne oren 24:00 te dates 22 qershor 2016.