Bonus me Kod

Cdo dite lottosport do te njoftoje lojtaret per bonus personal ne llogarine e tyre.
fito bonusin tend

Lojtari ka te drejten te kerkoje bonus personal. Nese i ploteson kushtet e perfitimit, lottosport do e aprovoje brenda 24 oresh kerkesen.

Bonuset me kod jane me afate ndaj dhe kerkesa per ta perfituar duhet te kryhet brenda ketij afati.

Per te perfituar bonusin duhet
1. Te jesh i verifikuar ne sistem.
2. Te kesh permbushur kushtet e bonusit.
3. Te jesh lojtar aktiv.