lottosport-parashikime

Parashikimet e Dites

19 Qershor, 2017 494 Pa Komente

lottosport-parashikime

Rubrika “Parashikime Ndeshjesh” mundesohet nga http://lottosport.com.al

Në skedinën e sotme vijnë tre parashikime  nga lottosportsystem.al.

 

Koefiçenti total shkon 4.95

 

18:00 Sllovaki u21 VS Angli u21 4.35 3.30 1.75     Parashikimi 2

20:45 Poloni u21 VS Suedi u21 2.80 3.15  2.50     Parashikimi 3+ koef 1.95
17:00 Australi vs Gjermani 6.55 4.30 1.45             Parashikimi 2
 

Per te gjithe ju qe doni te luani nga kompjuteri juaj apo telefoni celular, Lottosport ofron mundesine e hapjes se llogarive online.

 

Per te hapur nje llogari Online, KLIKONI KETU

 

Ju mund te rimbushni logarine tuaj online nepermjet:

 

Salloneve te Autorizuara

Pay&Go

M-Pesa

EasyPay

 

Per tu njohur me te gjitha menyrat e Depozitave dhe Terheqjeve KLIKO KETU

 

Per cdo pyetje na kontaktoni ne 068 40 30 003 ose [email protected]

Per te gjithe ju qe doni te luani nga kompjuteri juaj apo telefoni celular, Lottosport ofron mundesine e hapjes se llogarive online.