Ndihma

Per te kontrolluar se ne cfare shume jane perkthyer piket qe keni grumbulluar deri tani  duhet te ndiqni keto hapa:

 1. Verifiko llogarine ne lottosportsystem.com.
  -Kliko Login
  -Kliko Rivendos Fjalekalimin
  -Vendos emailin ose perdoruesin qe keni ne lottosport.com.al
  -Kliko ne emailin konfirmues qe ju vjen ne posten tuaj elektronike.
 2. Pasi te keni perfunduar hapat e mesiperm, hyni ne llogarine tuaj ne lottosportsystem.com.
  Ne llogarine tuaj do ju shfaqen:
  -Piket qe keni grumbulluar deri tani
  -Koeficenti i konvertimit te pikeve ne Lek
  -Shuma ne Lek qe keni perfituar deri tani nga piket qe keni grumbulluar.

Kujdes! Per llogarite ne Dollare apo Euro konvertimi do te behet:
1$ = 125 Lek
1 Euro = 140 Lek

Piket perditesohen cdo dite te hene.

Ne daten 10 qershor piket do konvertohen automatikisht per VETEM lojtaret e verifikuar ne monedhen perkatese, per tu luajtur gjate EURO 2016.

Vetem nese verifikoni llogarine tuaj online, beheni perfitues te bonuseve qe ofron kompania.

Si te verifikohem?
Per tu verifikuar ndiqni keto hapa:
-Kliko Login
-Kliko Rivendos Fjalekalimin
-Vendos emailin ose perdoruesin qe keni ne lottosport.com.al
-Kliko ne emailin konfirmues qe ju vjen ne posten tuaj elektronike.
-Perditeso te dhenat e llogarise, duke ngarkuar edhe nje foto te kartes tuaj te identitetit.

Kliko ketu per tu verifikuar. Ndiqni kete video per me teper ndihme.

Nese linku www.lottosport.com.al ka probleme mund te perdorni nje nga linket e meposhtme alternative

Te gjitha Pikat Lottosport mund te shkarkojne ketu Programin e ri Lottosport

 • Shkarkoni Programin e Ri Client

Nese linku i Programit te lojes per Pikat ka probleme, perdorni nje nga linket e meposhtme

 • Programi 1 – Loja
 • Programi 2 – Loja

Lottosport ofron një shtrirje të gjerë të Salloneve të Autorizuara për rimbushjen e llogarise. Kliko këtu për te parë vendodhjen e salloneve.

Tashme mund te luani LIVE ne cdo moment nga celulari apo tableti duke klikuar ne http://m.lottosport.com.al.

Mjafton te jeni i regjistruar dhe brenda versionit Mobile do te keni mundesi te:

 • Logoheni me perdoruesin tuaj
 • Te vendosni Skedina duke klikuar Zerin Sportet
 • Te Luani LIVE duke klikuar Zerin LIVE
 • Te mbushni Llogarine me Bileta Krediti
 • Te shikoni Historikun e Basteve
 • Te merrni pjese ne Promocionet e ndryshme qe Kompania do te organizoje (Promocionet do te jene te shpallura gjithmone paraprakisht)
 • Rimbush Llogarinë Personale Lottosport: Per me teper konsultoni seksionin Depozita dhe Terheqje kliko ketu
 • Basti im i parë në Lottosport
  • Lidhuni me llogarinë tuaj me username dhe password
  • Zgjidhni në të majtë të ekranit kampionatet që ju interesojnë
  • Klikoni mbi kuotat e preferuara, të cilat do të shtohen në pjesën e sipërme në të djathtë
  • Pasi të keni bërë zgjedhjen tuaj kontrolloni koeficentet dhe vendsoni shumën që dëshironi
  • Jepini Vendos Bastin dhe prisni te dalë njoftimi Basti u pranua. Në këtë moment ju mund të kontrolloni vlefshmërinë e basteve dhe kronologjinë e tyre duke klikuar ne zërin Historiku i Basteve

 • Të dhënat personale: Plotësoni me korrektësi grupin e të dhënave personale. Eshtë e rëndësishme saktësia dhe vërtetësia e të gjitha fushave të mëposhtme pasi Përdoruesi do të jetë në gjendje të përfitojë nga Bonuset e personalizuar që Kompania do të ofrojë herë pas here.
  • Emër – Emri I zotëruesit të Llogarisë personale
  • Mbiemër – Mbiemri I zotëruesit të Llogarisë personale
  • Datëlindja – Datëlindja e saktë. Kujdes lejohen vetëm personat mbi 18 vjec
  • Telefoni – Nr I saktë I telefonit Celular. Formati I lejuar është 3556777777777 ( pa 00 dhe + përpara prefiksit )
  • Emaili – Adresa e saktë e emailit. Eshtë e rëndësishme sepse nëpërmjet saj do të kryhet aktivizimi i llogarisë dhe do të ofrohen Bonuse të personalizuara për Klient përdorues
  • Qyteti – Qyteti në të cilin jetoni. Adresa e saktë do të bëjë të mundur personalizimin e Bonusave të personalizuar që Kompania do të japë herë pas here.
  • Shteti – Shteti në të cilin jetoni
 • Të dhënat mbi Llogarinë
  • Përdoruesi – Emri me të cilin do të identifikoheni në sistem
  • Fjalëkalimi – Passwordi
  • Fjalëkalimi – Kontrolli I Passwordit
  • Monedha – Lek / Euro / Dollar. Cdo llogari është e lidhur me një dhe vetëm një tip monedhe. Pra nëse zgjidhni Euro ju mund të kryeni Depozitat dhe Tërheqjet vetëm në Euro!
 • Konfirmimi
  • Bëni check të zërit që jeni mbi 18 vjec dhe keni lexuar dhe kuptuar Rregulloren e Kompanisë Lottosport
  • Vendosni kodin e saktë qe do të shihni në imazh ( kujdes këto janë kode unike për cdo rinfreskim të faqes )

Sondazh

Sorry, there are no polls available at the moment.

Promo