Mourinho: Unë pres që Pogba të jetë konsistent

16 Prill, 2018 214 Pa Komente

Manchester City fitoi Premier Ligën, për shkak të një humbje shkatërruese nga Manchester United me ekipin e vendit të fundit West Bromwich Albion (0-1). Menaxheri José Mourinho u ndje si i dënuar meritazi për performancën e tyre, pasi ata ishin ‘mjeshtra në komplikim’.

Mourinho ishte në një gjendje shumë të keqe pas bilbilit përfundimtar dhe i tha shtypit: “Kam fituar tetë tituj dhe nuk jam në hënë, sepse kam fituar një ndeshje kundër City-t. Kam fituar shumë për të qenë i lumtur me një fitore të madhe ‘.

The Special One ishte i zhgënjyer në lojtarët e tij: “Unë mendoj se ne ishim dënuar me meritë sepse ishim mjeshtra në komplikacion. Gjithçka ishte e komplikuar. Lojtarët që nuk duan ose nuk mund të luajnë thjeshtë. Çdo gjë ishte e ngadaltë, një goditje e lehtë, mashtrim, top i humbur, nuk ka rrjedhshmëri në futbollin tonë ‘.

Gjithashtu, Paul Pogba nuk ishte në formë sot: ‘Do t’ju tregoj atë që i thashë pas ndeshjes. Unë nuk pres që ti të jesh njeriu i ndeshjes çdo javë, unë nuk pres që ti të shënosh dy gola çdo javë. Por unë pres që të jesh i qëndrueshëm. Pra, nëse më pyetni nëse pres që Pauli të jetë njeriu i ndeshjes çdo javë? Jo. Nëse unë pres që ai të shënojë gola për çdo ndeshje? Jo ‘.