Liverpool, Real Madrid i fortë, oferta për Salah e pa rezistueshme ,160 milionë euro !!!

12 Mars, 2018 251 Pa Komente

Për shkak të largimit të mundshëm të Gareth Bale ,

Real Madrid do të ishte gati të lëvizte konkretisht për sulmuesin e Liverpoolit Mohamed Salah .

 Egjiptiani është një nga lojtarët më të mirë në Premier Ligë dhe Blancos duhet të buxhetojnë

rreth 160 milionë euro për të qenë në gjendje ta rrëmbejnë atë nga Reds .

 Raporton  El Confidential.