Koscielny do të humbasë kupën e Botës.

4 Maj, 2018 184 Pa Komente

Pas një dëmtimi të çuditshëm gjatë ndeshjes kundër Atlético Madrid në gjysmëfinale, është njoftuar se francezi ka këputur tendinën akilin dhe do të humbasë Kupën e Botës.

Koscielny ka pasur probleme me tendinën e tij në të kaluarën dhe erdhi në një përfundim brutal kur ra në fushë të enjten në mbrëmje.