Depozita dhe Terheqje

Terminalet i gjeni te vendosura ne mbi 350 pika ne Tirane,Elbasan,Durres,Vore,Shijak,Fushe Kruje…

-Shko ne nje nga terminalet Pay&Go dhe zgjidh Lottosport.
-Vendos perdoruesin.
-Kryej pagesen Cash

Minimumi i rimbushjes eshte 100 Lek.

Lottosport ofron një shtrirje të gjerë të Salloneve të Autorizuara për rimbushjen e llogarise. Kliko këtu për te parë vendodhjen e salloneve.

Te gjithe lojtaret e Lottosport Online tashme mund te rimbushin llogarine e tyre me ane te EasyPay. Agjentet e EasyPay kane nje shtrirje te gjere ne te gjithe Shqiperine.

Hapat per te kryer rimbushjen:

1 – Shko ne nje nga pikat EasyPay.

2 – Komunikoi agjentit EasyPay emrin e llogarise tende ne Lottosport.

3 – Paguaj shumen.

Rimbushja e llogarise behet ne kohe reale dhe nuk kerkon asnje tarife shtese.

Kliko ketu dhe gjej piken me te afert EasyPay per te kryer rimbushje.

Ju mund te terhiqni fitimet tuaj edhe ne Sallonet e Autorizuara Lottosport. Per te terhequr fitmet ne Sallonet e Autorizuara ju duhet te Plotesoni Zerin Terheqje si me Poshte

Emer  –  Emri Juaj
Mbiemer – Mbiemri Juaj
Nr Llogarise – Lereni BOSH
Banka –  Lereni BOSH
IBAN – Shkruani emrin e Sallonit te Autorizuar ne qytetin tuaj duke konsultuar listen e Salloneve te Autorizuara
Shuma – Vendosni shumen qe do te terhiqni
Kodi i Sigurise – Vendosni Kodin e Sigurise qe shfaqet

Kujdes: Ju duhet te identifikoheni tek Salloni i Autorizuar Lottosport me nje mjet identifikimi.

Per te terhequr fitmet me Western Union ose Moneygram ju duhet te Plotesoni Zerin Terheqje si me Poshte

Emer  –  Emri Juaj
Mbiemer – Mbiemri Juaj
Nr Llogarise – Lereni BOSH
Banka –  Lereni BOSH
IBAN – Shkruani Western Union ose Moneygram, ne baze te operatorit me te cilin desheroni te terhiqni.
Shuma – Vendosni shumen qe do te terhiqni
Kodi i Sigurise – Vendosni Kodin e Sigurise qe shfaqet

Kujdes, Ne rastin e operatoreve Western Union/ Moneygram te gjitha shpenzimet e transferimit bien me Kerkuesin e Terheqjes

Për të tërhequr fitimet nga llogaria juaj nga Lottosport  nepermjet Bankes ju duhet të plotësoni formën që do të gjeni në zërin Tërheqje të llogarisë tuaj personale.

Ju mund të kryeni një dhe vetem një tërheqje ne javë, nëse në harkun e një jave përdoruesi dërgon dy kërkesa për tërheqje është në dëshirë të kompanisë të ekzekutojë cilën të dojë.

Pagesat me bankë  kryhen cdo ditë të Enjte të javës. Kompania merr parasysh të gjitha kërkesat për tërheqje brenda orës 24 të ditës së mërkurë dhe të enjten bën derdhjen në llogaritë përkatëse.

Si te Plotesoj fushat per terheqjen me Banke

Emer  –  Emri Juaj
Mbiemer – Mbiemri Juaj
Banka –  Vendosni emrin e Bankes ne te cilen keni Llogarine tuaj Personale
Nr Llogarise – Vendosni Numrin e Llogarise tuaj Bankare
IBAN – Vendosni IBAN ose lereni Bosh
Shuma – Vendosni shumen qe do te terhiqni
Kodi i Sigurise – Vendosni Kodin e Sigurise qe shfaqet

Për të depozituar CASH ju lutem kontaktoni me email në [email protected] , në Skype Lottosport Online, në telefon ne 00 355 68 4030006

Për të depozituar me Western Union ose Moneygram ju lutem kontaktoni me email në [email protected] , në Skype Lottosport Online, në telefon ne 00 355 68 4030006

Procedurat per Depozitat me Paypal

 • Per te luajtur me kompanine tone duhet te rregjistroheni dhe te beni Validate te llogarise nga emaili juaj
 • Beni nje dergese ne adresen [email protected]
 • Duhet te kini parasysh qe ne llogari do ju shtohen aq kredit sa i mberrinje Marresit duke hequr taksat qe mban Paypal
 • Pasi te keni bere dergesen me paypal ju lutem dergoni nje email ne adresen [email protected] me keto te dhena
  • Emaili derguesit
  • Shuma e derguar prej jush ( ne do bejme ne cast verifikimet dhe do ju komunikojme shumen ekzakte qe ka mberritur dhe do e shtojme ne cast)
  • Emri i Perdoruesit ne Lottosport ( Username )
 • E rendesishme
  • Ju duhet te zgjidhni Zerin I’m paying for goods or services
  • Te zgjidhni zerin No Shipping Required
  • Pas te beni Send Money shkoni tek Transactions Details dhe Klikoni Confirm Receipt ku duhet te Zgjidhni Zerin YES ne menyre qe fondet te lirohen ne Llogarine tone ne Paypal

Pasi të regjistroheni mund të derdhni në llogarinë bankare në valutën e kërkuar të cilën do ta gjeni në faqen tone ne zërin Depozita.

Te dhenat e llogarise Lottosport ne Raiffeisen Bank:
Nr. Llogarie

 • ALL     0001002859 /  IBAN: AL14202110130000000001002859
 • EUR    0011002859 / IBAN: AL96202110130000000011002859
 • USD    0021002859 / IBAN: AL81202110130000000021002859

Mund të depozitoni shumën në një nga degët e Raiffeisen Bank në Tiranë ose rrethe pa qënë nevoja të jeni titullar i një llogarie.

E Rendesishme – Pasi të keni kryer veprimin komunikojini Shërbimit të Klientit Lottosport me një nga mënyrat e mëposhtme

 • Dërgoni në [email protected] një email me mandatin e skanuar
 • Dërgoni një SMS në 00 355 68 4030006 Emër Mbiemër, Shuma e depozituar dhe emri i përdoruesit Lottosport

Sondazh

Sorry, there are no polls available at the moment.

Promo