Deontay Wilder ‘gati’ për përballjen me Anthony Joshua në Britani të Madhe

5 Prill, 2018 237 Pa Komente

Deontay Wilder thotë se nuk ka asgjë në anën e tij për të ndaluar një luftë me Anthony Joshua që të ndodhë.

Deontay Wilder thotë se është i gatshëm të luftojë Anthony Joshua në Britani të Madhe për luftën e tij të ardhshme nëse një marrëveshje mund të arrihet në mes të ekipit të tij dhe Eddie Hearn.

Mbreti Wilder WBC (40-0-KO39) mban rripin e vetëm të peshës së rëndë që nuk është në pronësi të Joshua, i cili shtoi WBO të IBF dhe WBA të tij kundër Joseph Parker në natën e shtunë.

Pas fitimit të Parker, promotori i Joshua Hearn tha se njerëzit e Wilder “nuk duan të dinë” për një përballje me AJ, duke shtuar se bombarduesi i bronzit “vetëm flet, por ai nuk është i gatshëm të ndeshet”.

Wilder shtyu një thirrje ndërkombëtare të medias të planifikuar për të martën, duke lëshuar një deklaratë ku deklaronte synimin e tij për të gjetur një rezolutë që do ta shohë atë të shkojë të ndeshet me Joshua në Britani.

“Para së gjithash, dua të përgëzoj Anthony Jozueun për fitimin e tij të shtunën e kaluar,” deklaroi Wilder.

“Anthony, unë jam aq i kënaqur që më në fund kemi dëgjuar nga ju të shtunën dhe se doni të luftoni me mua si kundërshtari juaj i ardhshëm dhe doni që lufta të ndodhë në Britani të Madhe.

“Unë e pranoj këtë sfidë dhe jam i gatshëm për të ardhur në Britani të Madhe për luftën time të ardhshme. Nuk ka asgjë në anën e ekipit Wilder për të më ndaluar që të luftoj.

“Ju gjithashtu thane të shtunën se ekipi juaj është i gatshëm të takohet me [promotorin tim] Shelly Finkel dhe [këshilltarin tim] Al Haymon nga ana ime për të marrë këtë marrëveshje.

“Ata janë gjithashtu të gatshëm të takohen menjëherë me ekipin tuaj. Na tregoni kur – sa më shpejtë aq më mirë.

“Faleminderit Anthony, nuk mund të presim të takojmë ju në ring.”