Buffon: ‘Do ti thoja përseri ato që thashë’

16 Prill, 2018 211 Pa Komente

Kapiteni i Juventusit Gigi Buffon mbrojti komentet e tij për arbitrin Michael Oliver, duke deklaruar se ai duhej ta linte atë, edhe nëse do të thoshte dëmtim i reputacionit të tij.

“Unë nuk kam për të kompensuar asgjë, sepse unë jam një qenie njerëzore që vendos pasionin, ndjenjat dhe zemërimin në atë që bëj”, tha Buffon për Le Iene.

“Ju gjeni një mënyrë për të folur, të drejtë apo të gabuar, që ndonjëherë mund të duket e tepruar … por ky jam unë, unë jam Gigi Buffon. Atë natë loja duhej të kishte perfunudar me mua në fushë, prandaj atë që shpreh në atë moment janë ndjenja dhe mendime që janë të forta, në disa aspekte të papërpunuara, por ndjenjat e një njeriu që nuk do të fshihet mbrapa një vello hipokrizie dhe në vend të kësaj nxjerr atë që po gatit në guxim. Fundi i ngjarjeve. “

“Pikërisht atje, nuk mund ti kërkoni një njeriu që jeton aq thellë në sport, për të qenë i balancuar, sepse edhe sikur t’i shprehja këto ndjenja në një mënyrë të ekzagjeruar, ata ishin ende mendime logjike. Unë do ta thoja të gjithë përsëri. Ndoshta me një lloj tjetër gjuhe, një që është më e civilizuar, le të themi. Por përmbajtja mbetet dhe qëndron e njëjta “.