Ancelotti pranë stolit të Italisë !!!

12 Mars, 2018 199 Pa Komente

Carlo Ancelotti , një nga teknikët më të mirë në botë, foli për veten, kampionatin dhe ekipin kombëtar në Radio Rai Uno gjatë Radio Anch’io lo Sport , Nese unë jam i thirrur nga klubi apo kombëtarja? Jam në kontakt, por është ende herët për të gjithë që të marrim vendime të caktuara. Juventusi ? dha një hap të rëndësishëm. Në një moment të rëndësishëm të sezonit Juventus arriti të kapërcejë gjithçka dhe gjithkënd.  Serie A është adresuar mirë. Unë në kombtare ? Nuk është një hipotezë e largët, e di mirë Costacurta.  Duhet të prisni sepse ka kaq shumë trajnerë të tjerë që punojnë dhe të cilët nuk mund të kontaktohen. . Meritat e Juventusit? Të gjithë